Malý update: Prave mi telefonoval pan z UCL. Neuvěřitelný přístup. Milý, ochotný proste supr. Žádná povinnost ještě není. Rozhodne UCL nejde proti dronum ani pilotům. Registrace/registrační portál se připravují a očekává se rozběhnuti kolem půlky prosince. Nicméně provozovat dron/model bude možné jako doteď po registraci modelu a modelare, který bude muset udelat on-line test na stránkách UCL. To je cele. Nic víc, žádná platba.
Prostor pro Vás...
Re: Registrace modelu a modelaru podle nařízení komise EU2019/947
Datum: 18.11.2020 | Vložil: Tomas Vitek
Registrace modelu a modelaru podle nařízení komise EU2019/947
Datum: 15.11.2020 | Vložil: Tomas Vitek
Zdravim!
Možná jen pro info ale vím že se objevují informace že do 25.11. Musíme registrován svoje modely podle toho nařízení. Zároveň jsem viděl že podmínkou je členství v SMČR. Kontaktoval jsem proto SMČR a ÚCL. Odpověděli celkem rychle a to tak že registrován se muže i jednotlivec bez členství a zároveň že bližším info vydá ÚCL v prosinci 2020. To jen tak pro info kdyby to někoho zajímalo. Ať to létá!
Re: Re: Tak todle je teda oběť
Datum: 20.03.2019 | Vložil: Jirka
No, na letišti zrovna bufet nefungoval, takže až doma :-).
Re: Tak todle je teda oběť
Datum: 13.03.2019 | Vložil: Standa
Připojuji se k Jiřímu a dík za tu práci na té větrné hůrce,to je opravdu oběť.Jestlipak jste došly na panáka?
Tak todle je teda oběť
Datum: 11.03.2019 | Vložil: Jiři Janda
Diky za nas co si jen tak sedime v teple . To si zaslouži poděkovani .
Díky kluci větříci
Datum: 07.03.2019 | Vložil: Jirka K.
Velký dík Martinovi, Jirkovi a ochotným lidem z Chrasti :).
Do té doby, než bude létací počasí, tak máme zase funkční internetovou zábavu - každý den sledovat jak nám to tam na tom letišti vlastně fouká :)
A jestli by TO dneska šlo nebo nešlo.
Těch 40 m/s co to nedávno ukazovalo, bylo na létání trochu moc. I když nějaká vrata by se našla ...
Re: Re: Letiště
Datum: 18.04.2018 | Vložil: Karel
to chce klid...v sobotu toho 28.4. zahajují na letišti ve Kbelích 50.tou muzejní sezonu.. vstup je zadarmo-) a modely 1:1-)
Re: Letiště
Datum: 13.04.2018 | Vložil: Jirka
Letiště se nepronajímá, natož pak cizím modelářům!
Letiště
Datum: 13.04.2018 | Vložil: Pepa
Dotaz.....za kolik se pronajímá letiště na soutěže cizím modelářům??????
Re: Re: pomoc
Datum: 11.11.2017 | Vložil: Miloš
Ahoj snad jsem na to přišel ale stejně díky!!